goedkope domeinnaam

Herkenbaar zijn of worden is voor je klanten en toekomstige bezoekers van je website belangrijk, je weet vast zelf ook wel een naam van een website of webshop waar je ooit bent geweest of waar je iets gekocht hebt. Zijn mensen eenmaal een keer op je website geweest dan blijft de naam in het geheugen, kies daarvoor niet voor een te lange naam voor je webshop maar houdt het kort en bondig. Het registreren van je naam is eenvoudig, je kunt bijvoorbeeld een goedkope domeinnaam registreren bij weboke.nl. Geen addertjes onder het gras, gewoon eenvoudig en voordelig.

goedkope domeinnaam

Van wie is de naam eigenlijk

Bij een goedkope domeinnaam komen wel een aantal vragen bij je op, je registreert de naam bij een bedrijf maar van wie is de naam dan eigenlijk? Maak je gebruik van de diensten van weboke.nl dan blijft de naam die je vastlegt altijd van jou, of je het domein nu verhuist of je blijft bij je huidige aanbieder. Vaak zie je bij andere bedrijven spectaculaire acties van domeinnamen, maar lees je de voorwaarden dan zijn de acties niet zo aantrekkelijk als ze lijken. Hier vind je heldere en duidelijke tarieven zonder acties, wat je in jaar 1 betaald betaal je ook de volgende jaren.

Anoniem registreren van een domeinnaam

Bij het registreren van een goedkope domeinnaam kun je er ook voor kiezen om dit anoniem te doen, anoniem betekent dat je gegevens niet zijn op te vragen via het WHO protocol. Wel dien je er op te letten, dat er verschillende regels zijn per extensie wat er wel en niet wordt vrijgegeven. Bij een website die eindigt op .com zijn er niet veel gegevens om op te vragen, maar bij .BE kun je zelfs achter het adres komen van de eigenaar van de website. Registreer je anoniem dan worden de gegevens gebruikt van weboke.nl om jou gegevens te beschermen.