sleutelhanger kopen

Aan het bedenken wat het beste relatiegeschenk is voor jouw collega’s? Denk dan niet langer! Een sleutelhanger kopen is nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Sleutelhangers.nl hebben wij namelijk een breed scala aan allerlei verschillende sleutelhangers die je zelfs naar wens kunt laten personaliseren en graveren door ons.

sleutelhanger kopen

Perfecte relatiegeschenk

Wees nou eerlijk? Wie heeft er tegenwoordig nou geen sleutelhanger meer? Er zijn tegenwoordig ook zoveel verschillende varianten wat het wel maakt dat er altijd wel iets passends tussen zit voor wie dan ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van een flesopener, een sleutelhanger met een lampje of zelfs een custom-made model? Door de vele keuze is dit het perfecte relatiegeschenk voor jouw collega’s! En om het nog persoonlijker te maken, kun je bij Sleutelhangers.nl jouw sleutelhangers door ons laten graveren met een persoonlijke boodschap!

Bestelproces

Het bestelproces bij Sleutelhanger.nl is erg eenvoudig. Het enige wat jij hoeft te doen, is de perfecte sleutelhanger uitkiezen, het gewenste aantal doorgeven en mocht je de sleutelhangers willen laten graveren, geef dan door welke gravering methode jij graag wil gebruiken. Hierna ga je verder met het bestelproces. Bij de keuze om de sleutelhangers te laten graveren, geef jij jouw logo en de eventuele tekst, kleur en het lettertype die jij gegraveerd wilt zien op de sleutelhangers, door aan ons. Hierna gaan wij aan de slag met het realiseren van jouw bestelling!

Levertijd

Bij niet bedrukte sleutelhangers, kun je jouw sleutelhangers binnen 1 à 2 werkdagen verwachten op bestemming indien er vóór 12.00 u is besteld. De standaard levertijd van sleutelhangers die worden gegraveerd is, tenzij anders vermeldt, 10 werkdagen exclusief transporttijd. Deze levertijd gaat pas in wanneer er akkoord is gegaan met de proefdruk. Wij sturen namelijk eerst een sample naar jou op, zodat jij kunt controleren of alles klopt en de kwaliteit correct is. Op deze manier kan gegarandeerd worden dat alles naar wens is!