rotterdamplastics.nl

Of je nu een tank nodig hebt voor je boot of caravan, of je wilt milieuvriendelijk te werk gaan met een tank om regenwater op te vangen. Voordeel van de kunststof tanks van rotterdamplastics.nl is dat alle tanks naadloos zijn, hierdoor is er geen kans dat de tank vervormd. De grotere tanks die worden gebruikt om bijvoorbeeld een stuk land te besproeien, zijn voorzien van tussenschotten zodat je er ook veilig mee kunt rijden. Ook voorkom je hiermee dat je de hele tank moet verversen bij een ongelukje.

rotterdamplastics.nl

UV bestendig

Een kunststof watertank moet bestand zijn tegen UV licht, dit om te voorkomen dat er algvorming optreedt in de tank. Alle tanks van rotterdamplastics.nl zijn voorzien van UV bestendig kunststof. Wat voor vorm tank je ook zoekt, in de webshop vind je verschillende vormen om zo economisch mogelijk met de ruimte om te kunnen gaan. Bij een tank is er een speciale opening, om de tank op een eenvoudige wijze te kunnen reinigen indien dit nodig is. Transporteren van een tank is eenvoudig door het minimale gewicht van een tank.

Voor verschillende vloeistoffen

Natuurlijk is het gebruik van tanks van rotterdamplastics.nl geschikt voor verschillende vloeistoffen, olie voor de auto of water voor de camper. Maar ook om benzine in te doen om met de boot te varen, de specialisten kunnen je precies vertellen welke tank je nodig hebt voor welke vloeistof. Ieder soort tank heeft zijn unieke eigenschappen, een ding hebben ze wel gemeen dat ze van uitstekende kwaliteit zijn.