Transport

TransCargo is een bedrijf die ervoor kan zorgen dat al jouw pakketten en verzendingen zonder problemen, vertraging en kapotte spullen aankomt op de bestemming. Deze bestemming hoeft niet perse iets zoals transport Duitsland te zijn. Ze kunnen ook voor je naar Australië of Amerika toe als dit nodig is. Dit doen ze ook zonder enkel probleem. Wil je het liever in een container hebben. Geen probleem. TransCargo kan ook jouw levering via de zee naar de plek van bestemming brengen. Dit doen ze via de “Shortsea” en de “Deepsea”. Met Shortsea bedoelen ze alle havens binnen Europa. Als het gaat om Deepsea bedoelen alles buiten Europa. Dit kan bijvoorbeeld Amerika zijn of China. 

Transport regelen

Spoorwegen

Het spoor is 1 van de oudste vormen van transport die wij kennen als mens. Dus waarom gebruiken we het niet. Overal in de wereld zijn er sporen van de ene naar de andere stad. TransCargo gebruikt deze sporen zeker wel onder de naam Intermodaal transport. Als je containers moet versturen en deze moeten naar Zuid-Europa dan is Intermodaal “the way to go”. Het transporteren via de trein is super veilig. Er kan heel weinig gebeuren in vergelijking met een vrachtwagen. Deze heeft namelijk te maken met verkeer en een trein rijdt in 1 rechte laan naar de plaats van bestemming.

Transportbedrijf

Informatie over het bedrijf

Als je meer te weten wilt komen over het bedrijf kan je deze informatie aanvragen via de website. Zo laat je ook meteen zien dat je eventueel interesse hebt in het bedrijf.