Etagevloer

Graag een etalagevloer kopen voor jouw bedrijf? Dit kan het beste bij PlusM2. PlusM2 is namelijk het bedrijf voor de allerbeste etagevloeren. Zo heeft dit bedrijf een zeer groot assortiment aan etagevloeren en is er voor elke maat wel wat beschikbaar. Hierdoor kan jij voor veel kleine maar ook grote ruimtes eenvoudig een etagevloer aanleggen. Verder is er veel ervaring in het verkopen en plaatsen van deze etagevloeren, waardoor je echt 1200% op dit bedrijf kan vertrouwen.

Etagevloer

Trappen verkoop

Een etagevloer is natuurlijk heel leuk en aardig, maar als deze geïnstalleerd is, is het wel handig dat je hier bovenop kan komen. Natuurlijk gaat dit door middel van een bijbehorende trap. Deze trappen zijn namelijk altijd van hetzelfde materiaal als de etagevloeren die geplaatst zijn, waardoor het er altijd bijpast. Ook zijn de trappen meestal in vele verschillende maten en graden te koop. Zo kan je dus kiezen of je een steile trap, of een wat vlakke trap. Hierdoor is er veel keuze in de toegankelijkheid en is het eenvoudig om alles naar jouw wens te kunnen maken.

Bordes voor de trap

Etagevloer

Het zal ook eens niet, er is natuurlijk weer wat anders wat een trap weer nodig heeft. Alleen is dit onderdeel niet iets wat er bij worst verkocht om extra geld te verdienen. Vele mensen hebben namelijk een hogere etagevloer en hebben door de hoek graden van de trap meerdere trappen aan elkaar nodig. En deze kunnen alleen maar bevestigd worden door een bordes. Een bordes is het vlakke tussenstuk wat je altijd bij trappenhuizen of in het algemeen grote trappen ziet.