Gefeliciteerd, je hebt na jaren zwoegen eindelijk je HBO Technische Bedrijfskunde diploma binnen! Je bent eindelijk afgestudeerd. Het was een zware periode, maar nu is het tijd om even te genieten! Dat genieten kan niet te lang, want je moet uiteindelijk ook wat met je diploma gaan doen. Het zoeken naar een baan kan beginnen. Dat kan soms best lastig zijn. Gelukkig heeft Nomilk2day Engineering een aantal banen die bij jouw opleiding passen. Ben je benieuwd naar welke? Lees dan snel verder!

Mechanical Engineer

Een van de banen die geschikt zijn bij een diploma HBO Technische Bedrijfskunde is een mechanical engineer. Als mechanical engineer beheers je de techniek waarop onze samenleving draait. Je bent een expert in het bedenken, ontwerpen, verbeteren en onderhouden van allerlei machines, constructies en processen. Dit kan bijvoorbeeld een achtbaan zijn, een vliegtuig, een energie-installatie of een nieuw gehoorapparaat. Een mechanical engineer werkt bij toonaangevende bedrijven. Deze bedrijven zijn altijd op zoek naar (jonge) professionals die de wereld een stuk beter kunnen maken. Een mechanical engineer is de belangrijkste schakel in de maakindustrie. Alle producten hebben innovatie nodig en dat ga jij ontwerpen en uitvoeren!

Werk

Wil jij helpen om de wereld een stuk beter te maken? Zorg jij, samen met een team, ervoor dat de samenleving optimaal blijft werken? Dan is deze vacature mechanical engineer de perfecte baan voor jou. Wie weet begin jij binnenkort aan een ontwerp voor een nieuwe brug, een zelfrijdende auto of een robot.