folderhouder

Het is niet altijd makkelijk om een klant te overtuigen. Zeker niet als je maar een aantal minuten of één vergadering hebt om de sale te maken. Sommige bezoekers en klanten hebben niet eens tijd om naar je te luisteren. Op een drukke beurs kan je je vaak maar focussen op één klant tegelijk terwijl de rest van de bezoekers doorlopen. Met onze stijlvolle en praktische folderhouder(s) sta jij de klant te woord zonder dat je aanwezig hoeft te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een displayhouder op de receptie of bij een beurs waar je drukwerk in zit. Goed gesprek? Laat de klant een flyer meenemen. Geen tijd voor een gesprek? Dan hebben ze altijd nog je folders en visitekaartjes in onze stijlvolle folderdisplays. Al onze folderhouders zijn verkrijgbaar in 13 kleuren zodat ze goed bij jouw unieke branding passen.

folderhouder

Size matters

Niet elke flyer is hetzelfde. Daarom hebben we verschillende maten displayhouders van A6 tot A3. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er geen bureau of receptie is om een displayhouder op te zetten. Dit lossen wij op voor je met onze wandfolderhouders. Er zijn zelfs opties voor een folderhouder voor buiten. Alle houders zijn gemaakt van glashelder polystyreen waardoor je drukwerk er goed zichtbaar en verzorgd uitziet. Een vouw of knik in je prachtige drukwerk zal dan ook niet snel meer voorkomen. Ook kunnen we de folderdisplay personaliseren zodat je logo of naam erop staat. Het kan er namelijk op een beurs nogal druk aan toe gaan, zeker tijdens het opruimen. Met jouw eigen gepersonaliseerde displayhouders kom je met 10 aan en ga je ook weer met 10 weg.

Vooruitstrevend inzicht

Bij Displaysenzo zijn we sinds 2009 al bezig om jouw drukwerk de plek te geven die het waard is. En dit zeggen we niet zomaar. Onze roots liggen in de kunststofbewerking waardoor we precies weten wat jij nodig hebt om het beste uit je drukwerk naar boven te halen. Met gespecialiseerde machines kunnen we jouw nieuwe displayhouders tot in de puntjes op maat maken. Perfect dus voor beurzen, conventies, recepties en zelfs je eigen bureau. We blijven innoveren met onze flyer- en folderhouders zodat het gebruik van drukwerk de beste presentatie krijgt en blijft krijgen.