werkschoenen.shop

Wie wel eens in een ziekenhuis of verzorgingstehuis is geweest, is het ongetwijfeld opgevallen dat veel personeel op wel heel bijzondere schoenen loopt. Deze schoenen worden medische klompen genoemd. Ze zijn speciaal ontworpen voor mensen die werkzaam zijn in een ziekenhuis of andere omgeving in de zorg. Ze hebben dan ook veel voordelen als het gaat om de banen in deze branche:

  • ze zijn eenvoudig te reinigen
  • ze zijn luchtig 
  • ze hebben steunzolen en ergonomisch ontwerp

Hygiëne is belangrijk

Hygiëne is natuurlijk altijd belangrijk. We moeten immers schoon zijn en schoon leven waar het kan. In een ziekenhuis, verzorgingshuis of andere omgeving in de zorg is dat echter nog veel belangrijker. Het is immers een plek waar goede schoonmaak het verschil kan maken tussen leven of dood. Bovendien heeft zorgpersoneel soms te maken met vervelende en niet erg schone situaties. In dat geval is het prettig als je snel en gemakkelijk je schoenen kunt reinigen en er weer een dagje tegenaan kan. Daarvoor zijn medische klompen bij uitstek perfect. 

werkschoenen.shop

Goede steun voor je lichaam

Wie in de zorg werkt, staat erg veel op de benen en moet vaak veel lopen. Wij mensen denken vaak dat dat geen probleem is. We zijn er immers voor gemaakt, toch? Maar dat klopt niet helemaal. Want eigenlijk is ons lichaam helemaal niet gemaakt om zo lang op de voeten te staan of rond te lopen. Rust tussendoor is heel belangrijk. Echter is dat in een ziekenhuis niet altijd mogelijk. Soms moet je gewoon door en daar kun je niks aan doen. Behalve zorgen dat je schoenen in ieder geval de nodige ondersteuning bieden. Dat doe je door voor medische klompen te kiezen. Ze zijn ontworpen om extra steun te bieden en hebben ergonomisch ontwerp dat zich goed vormt naar de voet.