packaging solutions

Een tijdje geleden heb ik gezocht naar packaging solutions. Dat komt omdat ik sinds kort een eigen bedrijf ben begonnen. Het is een webshop waarop allemaal soorten bouwmaterialen worden aangeboden. Ik heb natuurlijk een hele boel werk in mijn bedrijf gestoken. Er komen zoveel verschillende dingen bij kijken dat jij soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een van de dingen die ik moest regelen was het verzenden van de bestellingen. Elke order is natuurlijk anders. Omdat ik bouwmaterialen aanbiedt zijn de meeste bestellingen ook best wel groot. Ik moest dus een plan bedenken hoe ik dit het beste aan kon pakken.

Verpakking

Kom meer te weten over packaging solutions

Toen ik op het internet zocht naar packaging solutions kwam ik een bedrijf tegen genaamd Vermeulen Ingenieursbureau. Over hen las ik allemaal positieve reviews en beoordelingen. Zij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van verpakken. Omdat ik er zelf niet uitkwam, leek hulp van een professioneel bedrijf mij wel een goed idee. Ik besloot telefonisch contact met hen op te nemen. Een vriendelijke medewerkster nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Aan haar legde ik uit wat voor bedrijf ik heb en waar ik tegen aan liep.

Verpakking

Wat kan het bedrijf voor jou betekenen?

De vrouw aan de telefoon was echt heel erg behulpzaam en dacht goed mee over de packaging solutions. Ik merkte echt dat zij er verstand van had. Ik kan het altijd heel erg waarderen als ik merk dat bedrijven echt met je mee denken. Met de vrouw aan de telefoon heb ik een afspraak ingepland om alles uitgebreid te bespreken. Een week later ging ik bij het bedrijf langs. Daar heb ik een hele fijne meeting met een paar medewerkers gehad. Uiteindelijk zijn wij tot een hele goede oplossing gekomen.