logoyellow

Bij mij op het werk hadden we een opdracht gekregen van een hele belangrijke klant. Een van de eisen van deze klant zou zijn dat de producten op het afgesproken tijdstip zouden worden geleverd. Normaal zou dit geen probleem zijn omdat we een grote bus hebben op het werk en er mensen zijn die nachtdienst draaien. Deze keer ging het helaas niet helemaal goed omdat de gerepareerd werd en er precies deze dag een bestelling geplaatst werd.

Paniekford-transit

Nadat mijn collega’s in paniek waren geraakt gingen wij opzoek naar een oplossing. Ik moet zeggen dat ik dit een keer eerder heb gemaakt en dat we toen heel goed zijn geholpen door een transportbedrijf Breda. Er was alleen een probleempje en dat was dat ik het nummer van dit bedrijf niet meer had. Ik kon ook niet meer op de naam komen van dit bedrijf.

Toen ik eventje op internet ging zoeken kwam ik al snel weer op de naam. Het fijne van dit bedrijf was dat ze 24/7 bereikbaar zijn en dat was dus ideaal voor ons. Het was ook nog eens zo dat de bedrijven die we normaal voor dit soort klusjes gebruike gesloten waren omdat het al in de avond was.truck_volvo

Ik heb gebeld met dit bedrijf en ons werd verzekerd dat het goed zou komen en dat er binnen een bepaalde tijd een bus klaar zou staan. Gelukkig ging alles goed en zijn we uit de brand geholpen door Yellow transport. De service die zij leveren is echt klasse!