De agricultuur is weer helemaal hot topic. Je leest er enorm veel over in de kranten en je ziet het veel op het nieuws. De stikstofproblematiek en de boze boeren zijn je vast niet ontgaan. De agricultuur staat op een kruispunt. Verandering is noodzakelijk, maar daar zijn mensen voor nodig. Mensen zoals jij! Wil jij de wereld veranderen, verbeteren en aan de voet staan van een nieuw tijdperk agricultuur? Dan zijn de agri vacatures van Nomilk2day iets voor jou! Wil je weten wat de leukste agro vacatures van het moment zijn? Lees dan snel dit artikel!

Agrarisch economisch onderzoeker akkerbouw

Als agrarisch economisch onderzoeker in de akkerbouw ben je een inhoudelijke gesprekspartner voor alle akkerbouw gerelateerde vraagstukken. De vraagstukken worden gesteld door de klanten. De klanten zijn de Nederlandse overheid, de EU, de (inter)nationale bedrijven en de non-profitorganisatie. Iedereen die een vraag heeft over de akkerbouw komt bij jou terecht. Doordat jouw wetenschappelijke onderzoeken voor iedereen openbaar zijn, kun jij mensen direct te woord staan. Jij onderzoekt waar innovatie nodig is met een toekomstbeeld.

Moleculair veredelingsassistent

De werkzaamheden van een moleculair veredelingsassistent zijn erg divers. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het seizoen waarin je werkt. Jij zorgt ervoor dat veredelaars genoeg moleculen hebben om een selectie te kunnen maken. In de winter zal je de kasmedewerkers bijstaan en ze voorzien van de juiste data. In de zomer heb je dezelfde taak, maar dan op het veldwerk. Je hebt de vrijheid om je mening te delen en om verbeteringen toe te passen binnen het proces.