Op zoek naar reclame met een enorm bereik? Wil je dat meer mensen jouw reclameboodschap onder ogen komen? Schakel dan Bereik in. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van reclames op maat. Dit doet het door treffende digital billboards te ontwerpen die in het oog van de mensen springt. Jouw reclameboodschap zal opvallen, waardoor het meer mensen kan bereiken. Ook potentiële investeerders en partners zullen onder de indruk zijn van de digitale reclame die Bereik voor je kan maken. Maar waarom zou je nog meer voor Bereik kiezen?

Wat zijn de voordelen van Bereik?

Bereik ontwerpt digitale billboards van een hoge kwaliteit. Dit Rotterdamse bedrijf heeft niet voor niets voor deze naam gekozen: het bereik van deze billboards is groot. Dit komt onder meer omdat dit marketingbedrijf kiest voor billboards die op strategische plekken te vinden zijn. Zo ben je er zeker van dat jouw reclame onder de ogen van de mensen komt. Veelal hebben digitale billboards een omloopsnelheid van 7 seconden. Hierdoor komt je reclame iedere twee minuten voorbij. Genoeg tijd om gezien te worden.

Bereik is flexibel qua afspraken. Zo kun je een digitale billboard aanvragen die voor langere tijd getoond wordt, maar ook billboards voor tijdelijke acties kunnen door dit bedrijf ontworpen worden. Je hebt ook invloed over je reclame dankzij het portaal voor klanten. Hierdoor kun je jouw reclame gewoon zelf plaatsen. Hierbij kun je ook zelf aangeven hoe lang de campagne duurt en hoe je deze in wilt zetten.