Online marketing bureau Arnhem

Hulp nodig van een online marketing bureau

Onlangs heb ik mijn eigen bedrijfje gelanceerd. Heel leuk allemaal, maar van de commerciële kant heb ik duidelijk geen kaas gegeten, want klanten of verkopen had ik niet. Daarom besefte ik dat ik nood had aan de hulp van een online marketing bureau. Zelf ben ik hier duidelijk niet echt in thuis, maar een vriend van mij had hier meer ervaring mee. Hij raadde me dit bedrijf aan. Mijn ervaring met het bedrijf kan je hieronder lezen.

Online marketing bureauMijn ervaring met dit bedrijf

Ik besloot contact op te nemen met dit bedrijf en mijn situatie uit te leggen. Hieruit bleek al snel dat ik te laag gerangschikt was in Google, wat eigenlijk betekende dat wanneer mensen iets opzochten, ik helemaal niet snel gevonden werd in Google, integendeel ik stond zeer laag in de lijst. Hun opdracht was dus om me hoger in Google te kunnen plaatsen. Hoe ze dit exact gedaan hebben, weet ik niet echt. Dat is niet voor mij weggelegd. Wat ik wel kan zeggen, is dat het wel gewerkt heeft. Ik krijg momenteel meer en meer bestellingen binnen, waar ik zeer bij om ben. Ik kan dus besluiten dat de samenwerking met dit bedrijf een zeer goede beslissing wat voor mij en mijn eigen bedrijf. Een echte aanrader!

Verdere informatie gewenst?

Ik kan me zeer goed voorstellen dat het wel aanlokkelijk lijkt, maar dat je toch nog niet helemaal overtuigd bent hierover. Dat is natuurlijk geen probleem. Laat je vooral zelf overtuigen door de website rustig door te nemen. Hier kan je onder andere referenties terugvinden, die je verder kunnen overtuigen. Bovendien kan je ook altijd verdere vragen stellen aan de medewerkers van dit bedrijf. Ze staan je graag bij bij al je verdere vragen.