SEO

Tegenwoordig gebeurt het gros van de bedrijfsvoering online. Het is dan belangrijk om een toppositie in te nemen op de resultaten pagina’s van Google door middel van SEO. Als je op zoek bent naar S.E.O., dan zijn hier zeker verschillende mogelijkheden voor. Er zijn tal van online marketing of digital marketing bureau’s die zich specialiseren in S.E.O. In ruil voor een maandelijkse vergoeding voert het online marketing bureau speciale werkzaamheden uit ter bevordering van de posities in Google.

Linkbuilding

Een van de voornaamste tactieken op dit moment op het gebied van SEO is het fenomeen genaamd linkbuilding. Linkbuilding is een S.E.O-strategie waarbij een netwerk van backlinks opgebouwd wordt die verwijzen naar jouw website. Een backlink is een link op de ene website die verwijst naar de ander. Google geeft elke website een bepaalde waarde op basis van betrouwbaarheid en relevantie. Bij linkbuilding worden blogteksten geschreven die relevant zijn aan het zoekwoord waarvan je de positie wilt verbeteren. Deze blogteksten bevatten dan een aantal keer het zoekwoord en een link naar jouw website. Wanneer Google dit blogartikel indexeert wordt deze meegenomen in de berekening van uw website waarde. Afhankelijk van uw pakket worden er elke maand blogartikelen geschreven op dit proces te bevorderen en uw posities te verbeteren in Google.

SEO

Aanbieder in de spotlight

Van Dongen Online is een marketingbureau dat zich specialiseert in SEO. Als u op zoek bent naar zoekmachineoptimalisatie is Van Dongen Online een potentiële optie.