online marketing haarlem

Je hebt vandaag de dag zoveel webshops en websites dat je niet meer weet wat nu betrouwbaar is of niet, vaak is iets wat te mooi is om waar te zijn ook zo. Toch is het goed om een beetje research te doen naar een webshop waar je iets wilt kopen, vaak zie je ergens een leuke aanbieding maar is de site onbekend. Dit geldt natuurlijk ook voor je eigen webshop, bij een google review bedrijf doen mensen eerder een aankoop omdat iedereen de recensies kan lezen.

Bezoekers willen controleren

online marketing haarlem

Bezoekers die op je webshop komen willen de zekerheid hebben dat ze met een eerlijke online winkel te maken hebben, kunnen ze een google review bedrijf lezen dan is dit al een goed en betrouwbaar teken. Zowel positieve als negatieve reacties zijn voor iedereen in te zien, je kunt dus als bezoeker een weloverwogen keuze maken of je er een aankoop doet of niet. Hoe meer mensen een review plaatsen hoe beter de naam wordt van je bedrijf, ook dit heeft dus voordelen voor je aantal conversies.

Aantal sterren

Bij een google review bedrijf werkt met een aantal sterren, zien mensen dat je vijf sterren hebt betekent dit dat je bedrijf het zeer goed doet en betrouwbaar is. Dit alleen is vaak al een reden om erop te klikken en te kijken, mensen doen eerder een aankoop als zij de reviews hebben gelezen en ze positief zijn. Door zo veel mogelijk informatie in te vullen over je bedrijf ben je ook beter bereikbaar, ook dit is een voordeel dan alleen een contactformulier op je webshop.