Caddesign biedt je diverse kwaliteitstrainingen aan in Autocad, Inventor en Fusion en dat op verschillende niveaus. Deze training, cursus Inventor is een aanrader omdat deze je helpt om optimaal te functioneren op jouw vakgebied. Jij bent de specialist en jouw kennis zul je prima inzetten bij je werkzaamheden, toch kan de inbreng door middel van een cursus Inventor je nog verder helpen jouw kennis en mogelijkheden uit te breiden (zonder afbreuk te doen aan jouw specialisme). Wellicht verdiepend en verhelderend, misschien nog meer mogelijkheden voor je om in je werkzaamheden mee te nemen en daarin te groeien.   

Cursus inventor voor beginners en gevorderden

De cursus Inventor is zowel bestemd voor beginners als ook voor gevorderden. Op welk niveau je ook zit, je kunt instappen en deze opleiding volgen. De voordelen van een Inventor opleiding zijn:

–       Er worden je eenvoudig te gebruiken gereedschappen “aangereikt” voor je 3d ontwerp, voor je documentatie en productsimulatie.
–    Je bouwt je 3d producten voordat ze werkelijk worden gerealiseerd. Op die manier krijg je de beste resultaten en de kosten voor ontwikkeling zullen een stuk lager uitvallen.
–       Voor elk niveau heeft Caddesign een Inventor cursus.

Benieuwd geworden of deze cursus ook bij jou past? Ga naar de website van Caddesign voor uitgebreide informatie.