Ben jij op zoek naar een veelzijdig beroep? Dan is wellicht de opleiding Secretaresse iets voor jou. Dit is een gevarieerde functie waarbij het vooral van belang is dat je beschikt over een bepaald organisatietalent. Je maakt afspraken, ontvangt bezoekers, regelt uitnodigingen voor vergaderingen, verzorgt de post en houdt dossiers bij. Het is een functie waar veel vraag naar is, zowel als parttime als fulltime baan. Je hebt veel sociaal contact en een belangrijke functie binnen het bedrijf. Spreekt jou dit aan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

In 13 maanden je diploma

Bij Fabius opleidingen volg je iedere week één les van drie uur. Hiernaast ben je ongeveer nog een dagdeel per week bezig met het ontwikkelen van je vaardigheden. Er zijn 50 verschillende leslocaties, altijd iets bij jou in de buurt dus. Eerst volg je de opleiding Administratief medewerker, daarna de vervolgopleiding waarmee je je specialiseert. Na 13 maanden beschik je over de juiste kennis en vaardigheden om aan de slag te gaan binnen een bedrijf. Je kansen om aangenomen te worden zijn hoog, je beschikt immers over twéé goede diploma’s.

Een brede basis

Wanneer je klaar bent met de opleiding beschik je over een brede basis, waardoor je kansen op de arbeidsmarkt erg hoog zijn. Om de opleiding te volgen heb je geen speciale ervaring of vooropleiding nodig. We wensen alleen dat je de Nederlandse taal beheert. Bepaalde computervaardigheden zijn een voordeel, maar wanneer je hier niet over beschikt zullen wij zorgen voor de juiste coaching naar het examentraject toe. Wanneer je motivatie toont en graag wil, is het diploma voor jou binnen handbereik.