Construction worker holding safety first sign, safety first, health and safety, vector illustrator

Veiligheid moet altijd voorop staan. Echter om in noodsituaties toch een veilige situatie te creëren, is vaak enige kennis vereist. Het is daarom van belang om verschillende veiligheids trainingen te volgen. Met deze veiligheids trainingen van G4S doe jij alle kennis op die je nodig hebt om in een bepaalde situatie goed te handelen en wellicht zelfs levens te kunnen redden. Er zijn verschillende trainingen die je kunt doen. 

Levensreddende handelingen tijdens de BHV cursus  

Een van deze veiligheids trainingen is een BHV cursus. Je kunt hierbij voor verschillende soorten cursussen en opleidingen kiezen, waardoor je zelf kunt bepalen welke graad jij wilt halen. Als voorbeeld de basis cursus. Tijdens de basis leer je binnen twee dagen hoe jij een brand kunt bestrijden, kunt ontruimen en hoe je moet communiceren tijdens levensbedreigende situaties. Daarnaast krijg je ook een aantal levensreddende handelingen in de cursus, zodat jij jouw omgeving optimaal kunt helpen.

Leer alles wat je nodig hebt voor EHBO  

Daarnaast is er ook nog de EHBO cursus. Tijdens deze veiligheids trainingen krijg je binnen drie dagen alle kennis om een goede eerste hulp toe te kunnen passen. Zo leer je bijvoorbeeld beroertes en flauwtes te herkennen en kun je hiernaar handelen. Daarnaast is ook het gebruik van een automatische externe defibrillator (AED) bij de cursus inbegrepen. 

Herhaal jouw EHBO voor meer verdieping 

 Bij de EHBO cursus is het van belang dat je deze om de zoveel tijd herhaalt. Daarom biedt G4S ook de mogelijkheid om de herhalingscursus te volgen zodat jouw kennis up-to-date blijft. Zo kun je je niet alleen verdiepen in de stof, maar ook zorgen dat jouw EHBO-diploma verlengd wordt en je alle handelingen inclusief AED mag blijven uitvoeren. Met de veiligheids trainingen ben jij verzekerd van een veilige omgeving voor jouw buurt.