Virusscanner macOS

Een tijdje geleden heb ik een hele goede virusscanner macOS op mijn nieuwe laptop gezet. Ik ben er heel erg blij mee, want nu weet ik zeker dat er geen rare programma’s op gaan komen. Zelf vind ik dat erg belangrijk omdat ik veel gevoelige informatie op mijn laptop heb staan. Ik gebruik hem namelijk veel voor werk. Er staan dus zeker bestanden op die niet naar buiten mogen komen. Veel mensen denken dat je niet zo snel een virus te pakken krijgt en ondernemen daarom geen actie. Natuurlijk gebeurt het ook niet zo snel, maar als je er eenmaal eentje hebt dan heb jij spijt dat je er niet iets tegen gedaan hebt.

Antivirus

Kies ook voor een goede virusscanner macOS

Waarom ik gelijk voor een virusscanner macOS ben gegaan is omdat de meeste mensen ook niet door hebben dat zij een kwaadaardig programma op hun laptop hebben staan. Het kan best zijn dat je laptop al maanden besmet is. Met een antivirus systeem zul je er minder snel een krijgen. Mocht je er toch een te pakken hebben, dan krijg je direct een melding en kom je er zo weer vanaf. Zelf ben ik op het internet rond gaan zoeken welke versie de beste is voor mijn Apple laptop.

Antivirus

Welke versie is het beste?

Toen ik uit ging zoeken voor elke virusscanner macOS ik wilde aanschaffen, kwam ik op een hele handige website terecht. Op de website stond een heleboel informatie over het onderwerp. Er was een grote duidelijke tabel gemaakt waarin alle antivirus programma’s met elkaar vergeleken worden. Zo zie jij dus direct welke scanner voldoet aan welke eisen. Het is dus heel makkelijk om de beste eruit te pikken. Zelf ben ik uiteindelijk voor de Intego Mac Premium Bundle X9 gegaan. Die voldeed aan alle eisen en leek mij het aller beste.