Cryptocurrency

De cryptocurrency is een digitale valuta. Hier is de bitcoin de bekendste van. Zo is iedereen die 4 jaar geleden heeft besloten om 100 euro aan bitcoins te kopen, nu miljonair. Helaas zijn ze ook erg populair in de onderwereld. Dit komt omdat de cryptocurrency gebruik maakt van de blockchain en daardoor is iedere transactie cryptografisch versleuteld. Zo is het dus mogelijk om ook in de onderwereld verschillende transacties te doen zonder dat iemand erachter komt.

Wat is een cryptocurrency?

Het woord cryptocurrency is een verzamelnaam voor de naam digitale munten. Deze munten zijn niet tastbaar maar worden op het internet versleuteld door middel van een blockchain en verstuurd via het internet. De munten kunt u kopen en verkopen. Dit is mogelijk bij een cryptocurrency exchange. Het handelen in cryptogeld kan heel lucratief zijn, er zijn al heel veel mensen ontzettend rijk van geworden! Cryptocurrency

Eigen ervaring met de cryptocurrency

Zelf ben ik een half jaar geleden ook begonnen met het beleggen in de cryptocurrency. Ik ben begonnen door de bitcoin te kopen. Deze waren op dat moment erg veel waard. Voordat ik de munt heb gekocht heb ik mij eerst goed ingelezen over hoe het beleggen in zijn werk gaat. Het gaat tenslotte meestal om erg veel geld die wordt uitgegeven aan de cryptocurrency. Dit heb ik gedaan op de website van Coinstart. De informatie op deze website heeft mij van A tot Z geholpen! Het is echt een aanrader om op deze website te kijken wanneer u wilt starten met de cryptocurrency.