Roll up banner

Eerdaags staan wij met ons bedrijf op een beurs en speciaal hiervoor hebben wij een roll up banner besteld. Via Beursbanner.nl hebben wij deze gekocht en het is een erg mooi ontwerp geworden. Vaak is het op de beurzen die wij bezoeken erg druk. Om dan op te vallen met jouw beursstand is best wel lastig. Voorheen hadden wij grote borden laten maken, maar het vervoeren naar de beurs was al een ramp. Deze keer hebben wij het slimmer aangepakt en hiervoor speciale banners laten maken. Deze zijn makkelijk op te rollen en te vervoeren. Je hoeft hiervoor geen extra bestelbus aan te schaffen.

Een roll up banner ook voor op kantoor

De beurs hebben wij inmiddels gehad en de banners hebben goed hun werk gedaan. Meerdere modellen hadden wij in onze stand hangen en staan. Hierdoor konden de bezoekers meteen zien met welk bedrijf zij te maken hadden. Ook hadden wij op de banners onze speciale aanbieding laten zetten. Voor ons makkelijk omdat wij niet steeds hetzelfde verhaal moeten vertellen en voor de klanten fijn om hierover al het één en ander te kunnen lezen.

De aanschaf van zo een model is niet duur, al voor een bedrag van €50,- kan je hier bij de Beursbanner.nl al een bestelling doen. In de periode dat wij niet op een beurs staan gebruiken wij deze modellen in ons kantoor, naast de balie. Bezoekers kunnen zo meteen al zien wat wij te bieden hebben.