Sinds ik op de televisie ooit eens leuke mascottepakken heb gezien, ben ik op zoek gegaan waar je deze kan kopen. Stad en land had ik afgezocht tot ik op de site van Atelier Maskerade kwam en hier de vele mogelijkheden zag. Ons bedrijf was namelijk al een tijd op zoek naar een leuke kostuum om te gebruiken bij evenementen en bijeenkomsten. De bedoeling hiermee was om zo meer bekendheid te krijgen en dat mensen de link gaan leggen met onze knuffel en ons bedrijf. Maar natuurlijk moesten wij er eerst achter komen welk voorbeeld wij als logo voor ons bedrijf wilden hebben.  

Onze Billy de neushoorn

Samen met de medewerkers van het Atelier Maskerade hebben wij een keuze gemaakt uit de zeer leuke mascottepakken. In eerste instantie wilden wij een totaal nieuw wezen laten creëren, maar toen wij alle portfolio’s bekeken en daar de neushoorn tussen zagen waren wij verkocht. 

Afgelopen weekend hebben wij met ons bedrijf op een beurs gestaan. Het was die dag erg druk met veel publiek, vooral de kinderen vonden onze Billy de neushoorn geweldig. Ook interesse gekregen naar één van de mooie modellen die het atelier voor je kunnen maken, kijk dan een sop hun website voor de mogelijkheden.