Vitaal

Vitalfacts staat voor vitaliteit en dat in een zo breed mogelijke zin, hiervoor is een vitaliteitsprogramma ontworpen. Het idee erachter was om mensen vitaliteit in hun dagelijkse leven te laten ervaren en dit te verhogen en het vitaliteitsprogramma werkt. Maar wat houdt dit precies in? Op wat voor manier helpt het vitaliteitsprogramma mensen echt verder?

Feiten over het vitaliteitsprogramma

Vitalfacts biedt een individueel programma met een hoge participatiegraad van maar liefst 82%. Daarnaast wordt de technologie ingezet en gecombineerd met een-op-een coaching. De resultaten van het vitaliteitsprogramma zijn meetbaar en daarom merk je ook echt dat je vooruitgang boekt.

Vitaliteitsprogramma

Wat doet het programma?

Deelnemers aan het programma krijgen meer inzicht en worden bewuster over energie en vitaliteit. Het werken om vitaler te worden wordt door middel van coaching en technologie leuk, persoonlijk en eenvoudig gemaakt. Hierdoor wordt het makkelijker om te leren en de nieuwe dingen die zijn opgepakt later ook te blijven gebruiken in het dagelijkse leven na het vitaliteitsprogramma.

Vitalfacts

Resultaten van het vitaliteitsprogramma

De hoge participatiegraad is al een opmerkelijk iets. Daarnaast zorgt het vitaliteit programma bij 94% voor meer bewustwording over persoonlijke vitaliteit. 67% van de deelnemers ervaart ook echt een verbeterde gezondheid en meer vitaliteit en 62% van de deelnemers heeft aangegeven dat ze graag een vervolgcursus zouden willen hebben. Ten slotte ervaart 47% een grotere aantrekkelijkheid als werkgever, dus dit zorgt ervoor dat werknemers er aantrekkelijker uit komen te zien voor hun werkgever.

Hoe gaat het in zijn werk?

Naast individuele coaching, zorgt het programma van Vitalfacts voor waardevolle inzichten. Ook krijgen deelnemers praktische tips en trucs voor het verbeteren van hun vitaliteit en worden ze aangespoord om proactief leren te werken naar gezondere, vitaler dagelijkse routine. Daarnaast garandeert het programma een duurzaam resultaat waarbij er elk jaar een vitaliteitscontrole wordt gedaan. Op deze manier kom je echt verder. Dus wil jij meer vitaliteit? Doe mee met het vitaliteitsprogramma van Vitalfacts en wordt (weer) vitaal.