HielspoorSmall-290x300Zoals mijn trouwe lezers van mij weten hoe ik jullie op de hoogte over alles met ondernemen te maken heeft. Vandaag wel ik echter een ander onderwerp aansnijden. Namelijk blessures die je kunt op doen tijdens het werken. Ik wil er dan ook één uitlichten en dat en hielspoor. Wanneer je last heb van hielspoor wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk van af komen. Door de pijnklachten die je krijgt van deze aandoening kun je nauwelijks meer lopen of staan. Het kan veroorzaakt worden wanneer je te intensief sport en dit op een verkeerde wijze doet. Wanneer je te lang staat, bijvoorbeeld tijdens het werken, of als je te veel loopt. Je kunt hier gelukkig op meerdere manieren van af komen. Dus heb jij deze aandoening tijdens het werk of met sporten opgelopen dan geef ik je advies over hoe je hier weer vanaf kunt komen.

Logo_footlogics.nl3_1

Hoe kom ik hier weer vanaf

Om van hielspoor af te komen heb je een professionele behandeling nodig. Dit gaat namelijk niet vanzelf over, er zijn gelukkig meerdere optie die je kunt nemen om er weer vanaf te komen. Wat wel belangrijk is, dat je het bij een specialist laat doen. Zij kunnen immers bepalen wat noodzakelijk is. Je kunt bijvoorbeeld shockwave therapie nemen. Echter is dit wel een pijnlijke onderneming. Het geneest je voet wel, alleen kan dit wel ten koste gaan van jouw bot. Iets wat niet nodig hoeft te zijn. Een tweede optie is om een operatie te ondergaan. Hier wordt het dan ook volledig genezen en heb je nergens meer last van. Helaas zitten hier wel risico’s aan verbonden.

hielspoor-oorzakenDe derde en naar mijn mening beste, is om steunzool te nemen. Dit is een goedkope, maar niet zo’n goede behandeling. Want je kunt deze als aanschaffen bij Footlogics voor 25 euro. Wanneer je dan voldoende rust neemt kan het ook herstellen. Ik raad je dan wel aan om dit ook te bespreken met een van de specialisten van Footlogics. Zij nemen alles stap-voor-stap door en zorgen er weer voor dat je zonder pijn weer kunt werken.